• park m1
  • piac m1
  • ut m1
  • tem m1
  • vfejl m1
  • strand m1

Pénztár szünetel

on .

Tisztelt Látogató!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a VÜZ Nonprofit Kft. pénztára a héten (2019. június 18. és 21. között) technikai okok miatt nem üzemel. Várható nyitás: 2019. június 24-én, hétfőn a szokott pénztári nyitvatartási rend szerint.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Kontírozó könyvelő

on .

A VÜZ Nonprofit Kft

Pénzügy-Könyvelés területre keresünk kontírozó könyvelői végzettséggel és gyakorlattal rendelkező pénzügyes-könyvelőt, határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaszerződéssel, keszthelyi munkavégzéssel. Előny mérlegképes végzettség.

Jelentkezni szakmai önéletrajz megküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet.

Gépjármű vezetők figyelmébe

on .

Tisztelt Gépjárművezetők!

Az elmúlt időszakban sajnos több bejelentés is érkezett a VÜZ Nonprofit Kft-hoz, hogy ismeretlen személyek - magukat parkolási ellenőrnek kiadva - az általunk üzemeltetett díjköteles parkolókban, vagy a város ingyenes parkolóiban parkolási díjat szednek, vagy pótdíjat kérnek a tájékozatlan, elsősorban külföldi autósoktól.

Fokozottan felhívjuk figyelmüket, hogy a parkolási díj megfizetése kizárólag a parkolóautomatánál, illetve mobiltelefon segítségével lehetséges Keszthelyen. A parkolóellenőrök a munkaköri leírásuk alapján készpénzt nem fogadhatnak el, pótdíj befizetésre sincs Náluk lehetőség, azt kizárólag a Piac téri ügyfélszolgálati Irodánkban, postai úton, illetve átutalással tehetik meg. A parkolási ellenőrök fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel igazolni tudják, hogy a VÜZ Kft nevében végzik munkájukat.

A díjköteles várakozóhelyeket minden esetben KRESZ és 3 nyelvű tájékoztató táblák jelzik, ezeken a területeken kell fizetni a parkolásért.

Tisztelettel:

VÜZ Nonprofit Kft.
Parkoló és Piacüzemeltetési részleg

Tanuszoda karbantartás

on .

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Csik Ferenc Tanuszoda 2019. június 15-től karbantartási munkálatok miatt zárva tart.

Nyitás előre láthatólag 2019. szeptember 2-án.

 

Megértésüket köszönjük!

Tanuszoda ünnepi nyitvatartás

on .

Tisztelt Látogatók! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Csik Ferenc Tanuszoda 2019. Húsvét ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul: 

  • 2019. április 18. csütörtök: 6:00 -  8:00 / 14:00 - 20:30
  • 2019. április 19-22. péntek-hétfő: 8:00 - 19:00
  • 2019. április 23. kedd: 6:00 - 19:30
  • 2019. április 24. szerdától az iskolai nyitvatartásnak megfelelően.

Megértésüket köszönjük:

Csendes Antal 
VÜZ Nonprofit Kft 
fürdőüzemeltetési részlegvezető 
+36304362963 

Tanuszoda ünnepi nyitvatartás

on .

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Csik Ferenc Tanuszoda 2019. március 15-én ünnepi nyitvatartás szerint üzemel 8 órától 19 óráig.

Csendes Antal
VÜZ Nonprofit Kft
fürdőüzemeltetési részlegvezető
+36304362963 
 

Új hirdetések

on .

Hirdetés

A VÜZ Nonprofit Kft. értékesítésre meghirdeti a keszthelyi Libás Strandon található 94 m2 alapterületű üzlethelyiségét, 98 m2 terasszal. Az üzlet önálló helyrajzi számmal, főmérőkkel rendelkezik.

Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 83 515330-as telefonszámon lehetséges.

 

 

 

Hirdetés

 

A VÜZ Nonprofit Kft. a Keszthelyi Városi Strandon található üzlethelyiségeire bérlőt vagy egyéb hasznosítási lehetőségre, vállalkozót keres. Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 30 436 2963 telefonszámon lehetséges.

A VÜZ Nonprofit Kft. értékesítésre, illetve bérbeadásra meghirdeti a keszthelyi északi iparterületen, a Csapás út 15. szám alatt található közművesített ingatlanát. Érdeklődni a molnar.mihaly@khvuz.hu e-mail címem, illetve +36 30 436 2957 telefonszámon lehetséges.

 

 

A VÜZ Nonprofit Kft. a Keszthelyi Városi Piacon található 23 m2 alapterületű, kereskedelmi célú üzlethelyiségére bérlőt keres. Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 30 300 8031 telefonszámon lehetséges.

A VÜZ Nonprofit Kft. felvételt hirdet általános temetkezési dolgozó munkakörbe

on .

ELVÁRÁSOK:
- középfokú végzettség (szakiskola)
- „B” kategóriás gépjárművezetői engedély

AMIT KÍNÁLUNK:
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Jelentekéseket fényképes önéletrajzzal várjuk e-maiben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy

levélben a: VÜZ Nonprofit Kft. 8360 Keszthely, Vásár tér 10. címre.